FØRSTEHJEMSLÅN OG UNGT BOLIGLÅN                                                    Vi tilbyr bankens beste rente til våre unge kunder.

Førstehjemslån er et lån for deg som kjøper egen bolig for første gang. Er du mellom 18 og 34 år og skal kjøpe din første bolig, så kan Drangedal Sparebank tilby bankens beste lånerente.

Ungt boliglån er et boliglån vi tilbyr for aldersgruppen 18-34 år uavhengig om du har eid bolig tidligere. Denne type lån har lavere rente enn våre ordinære boliglån, og gir dermed en fordelaktig lånerente.

 

Hvis boligen din har energiklasse A eller B vil du være klassifisert til Grønt boliglån. Det er også påkrevd energirapport som viser hvilken energiklasse din bolig har. Vi i Drangedal Sparebank er opptatt av bærekraft og miljø. Med dette som utgangspunkt, vil du som oppfyller kriteriene ovenfor ha muligheten for en fordelaktig lånerente.

Boliglånkalkulator

Boliglånskalkulator

Se hvor mye du må betale hver måned, totalbeløp og hvor mye du trenger i egenkapital.

Boligens verdi

kr

Ønsket lånebeløp

kr

Maksimalt lån: kr 

I henhold til boliglånsforskriften kan man låne inntil 85 % av boligens verdi. Ditt valgte lånebeløp tilsvarer  % av verdien.

Dersom lånebeløpet overstiger 85 % av boligens verdi er det nødvendig å ha sikkerhet i annen eiendom.

Rente

%

Nedbetalingstid

år

Hva koster lånet?

Effektiv rente:

Totalkostnad over år:
kr 

Egenkapitalbehov:
kr 

Sjekk pris og få tilbud

Vi gjør oppmerksom på at rentesats og de faktiske kostnadene for annuitetslån avhenger blant annet av betalingsevne og sikkerhet, og kan derfor avvike noe fra beregningen i kalkulatoren.

Beregningene i kalkulatoren er basert på generelle forutsetninger og er ikke et bindende tilbud fra banken.

Har du spørsmål kontakt oss

Vi har erfarne rådgivere som har lokalkunnskap og kan gi deg gode økonomiske råd